Forldremøte for alle foreldre i Lillehammer Speidergruppe

28 mars, 2022 av Gunn Heidi Holme

Onsdag 6. april er det foreldremøte innendørs for alle foreldre, mens speiderne har møte ute.

Dette gjelder alle foreldre; Bever- småspeidere- og troppsforeldre!

Agenda:

18.00 velkommen og en kaffekopp.

Viktige informasjon om program fremover

  • VÅR DAG – lørdag 23. april – Speiderenes dag. Vi skal til speiderhytta sammen med KFUM speiderne. Dette skal være en dag hvor vi feirer oss selv og slapper av rundt bålet med god mat. Aktiviterer for speiderne og andre som har lyst til å bli kjent med speidern.
  • Dugnad på speiderhuset lørdag 30. april. Alle foreldre må være med på dugnad på speiderhuset. Vi skal ha rundvask av fellesarealene; kjøkken, saler, toaletter, spleisestua og gang. Vi skal også bytte garasjeporter og kaste litt ødelagt utsyr fra garasjen. Noen må også lage kaffe og grille pølser som dugnadsgjengen avslutter dugnaden med.
  • KBK – kretsbannerkonkurranse 13. – 15. mai på Strandenga på Biri. Her skal patruljene konkurrere sammen i ulike grener. Vi skal sove i telt, slik som på sommerleiren. Trenger foreldre til ulike poster. Lillehammer speidergruppe er arrangør sammen med Gudbrandsdal Krets. Deltegere er alle som hører til Gudbrandsdal Krets.

Er det noen som har andre saken de ønsker vi skal ta opp på forldremøte er det fint om dere gir oss beskljed om dette på forhånd.

Foreldremøtet avsluttes samtidig med speidermøtet.

 

Med vennlig hilsen

Anne Cathrine, Lene og Gunn Heidi